Eline Tenbult

Eline Tenbult

Dirigente

Mijn naam is Eline Tenbült, ik kom uit 1999 en ben opgegroeid in Bladel, maar ben tegenwoordig vooral in Tilburg te vinden. In 2019 ben ik bij NOVA gaan zingen als mezzo, en dat heb ik 3 en half jaar met heel veel plezier gedaan. Sinds september 2022 mag ik mezelf de dirigente noemen, en heb ik de eer om zélf voor deze prachtige en enthousiaste groep te staan. Ik heb heel veel zin om met deze groep aan een hoop mooie nummers te gaan werken! Wie weet tot snel bij een optreden!

Simone Meulenbroeks

Simone Meulenbroeks

Mezzo | Voorzitter

Hoihoii,
Mijn naam is Simone Meulenbroeks, geboren in 2002 en ik kom uit Hooge Mierde. Ik zit nu al een aantal jaar bij Nova en ben sinds kort ook voorzitter van de club! Muziek maken is mijn grootste passie en ik vind het super om die passie samen met de andere zangeressen van Nova in ons kleine dorpje te delen. Ik studeer momenteel docent muziek aan het conservatorium in Tilburg, waarbij ik buiten zingen ook veel andere instrumenten bespeel, zoals hoorn, piano & gitaar. Buiten muziek maken vind ik het ook heerlijk om lekker te wandelen, te winkelen, drankjes te doen met vriendinnen en gezellig bij te kletsen. Ik hoop nog lang onderdeel te mogen zijn van deze getalenteerde en mega gezellige groep meiden!

Summer Wouters

Summer Wouters

Mezzo | Vice-voorzitter

Hoihoi!
Mijn naam is Summer Wouters. Ik kom uit 1998 en woon in Reusel. Momenteel studeer ik Social Work aan het Avans. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik de opleiding Onderwijsassistent afgerond. Verder ben ik werkzaam als jeugdzorgwerker voor de organisatie; Combinatie Jeugdzorg. Naast werk en school vind ik het leuk om met vrienden te zijn. Graag ga ik naar festivals of naar het terras. Hiernaast is mijn grootste passie muziek maken. Het mooie aan muziek vind ik dat iedereen bij elk nummer een eigen gevoel of verhaal kan neerzetten. Vanuit deze gedachte lijkt het me interessant om de richting van muziektherapie in te gaan. Het ondersteunen van mensen door middel van muziek lijkt me mooi werk. Sinds ik klein ben zing ik en dit ben ik altijd blijven doen. Eerst binnen een toneelgroep, later als duo/solo en natuurlijk binnen Nova. Momenteel zing ik ongeveer 12 jaar bij Nova. Hetgeen wat me aanspreekt is dat we met een groep meiden die totaal van elkaar verschillen tóch 1 fijne hechte samenstelling zijn. Naast het zingen en optreden is er een fijne sfeer en doen we zo nu en dan samen een drankje. De combinatie van zingen en gezelligheid maakt het voor mij leuk. Naast het zingen in het koor zit ik nu een aantal jaar in het bestuur. Hier heb ik verschillende functies gehad. Nu voer ik de functie ‘’Vice-voorzitter’’ uit. Ik hoop dat we met de groep nog veel mooie momenten en optredens gaan creëren.

Annemijn van Dongen

Annemijn van Dongen

Sopraan | Penningmeester

Hey hey, mijn naam is Annemijn van Dongen, ik kom uit Lage Mierde en ben 24 jaar. Ik zing sinds begin 2019 bij NOVA en ik vind het erg leuk en erg gezellig met alle meiden. Vooral de verschillende soorten liedjes die we doen vind ik erg leuk. Ik doe ook de opleiding International Media and Entertainment management in Breda aan het Buas, waar ik me bezig houd met alles dat te maken heeft met online en offline media. Mijn hobbies zijn natuurlijk zingen, korfballen, lekker dansjes maken met vrienden en vriendinnen bij het uitgaan en mijn lieve huisdiertjes verwennen. Hopelijk tot snel bij een van onze optredens!

Bente Michiels

Bente Michiels

Alt | Communicatie & socials

Hi! Mijn naam is Bente Michiels, ik ben geboren in 2001 en kom uit Reusel. Ik zit nu alweer 4 jaar bij deze super leuke meidengroel NOVA en zing als alt. Ik vind het een erge leuke groep met veel diversiteit. Iedereen klinkt los anders, maar samen als een écht geheel. Ik heb bij NOVA ook mijn plankenkoorts aan de kant kunnen zetten en vind optreden nu echt super nice! Ik vind naast zingen, voetballen en uitgaan met vriendinnen ook heel leuk. Naast dat ik twee baantjes in de horeca heb, word ik opgeleid tot trend researcher & concept creator in lifestyle op de Fontys in Tilburg. Ik kijk uit naar de komende jaren!

Daniëlle Lavrijsen

Daniëlle Lavrijsen

Alt

Mijn naam is Daniëlle Lavrijsen.
Ik ben geboren op 14 juni 2001. Ik woon in Reusel. Ik ben bij nova gekomen omdat ik van zingen hou. Ik ben er bijgekomen toen ik 16 was. Het is een heel gezellige groep, waar iedereen zichzelf kan zijn. We helpen elkaar ook. In mijn vrije tijd doe ik aan handboogschieten en Cosplayen. En ik ga ook ieder jaar naar Evenement met vrienden zoals Dutch comic con en Elfia. Ik werk bij Kempen plus.

Imke Heijmans

Imke Heijmans

Mezzo

Hoi mijn naam is Imke Heijmans,
ik ben geboren in 1998, woon in Hoogeloon en werk als apothekersassistente.
In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af, zit ik op korfbal en natuurlijk zingen. Vanaf kleins af aan zing ik al en heb ik in een kerkkoortje gezeten. Na jaren niks met zingen gedaan te hebben merkte ik dat ik het ging missen en nu ben ik alweer sinds 2017 lid van dit super gezellige koor. Ik vind het leuk om samen met deze groep een mooie show neer te zetten en zo mensen blij te maken.

Lieke van Raak

Lieke van Raak

Mezzo

Hoi! Ik ben Lieke van Raak en ik ben geboren en getogen in 2003 in het mooie Hooge Mierde. Ik zit al sinds 2019 bij Nova doordat ik op een vrijdagavond in 2018 naar de revue gaan kijken, toen ben ik naar een open repetitie gegaan om te kijken. En sindsdien ben ik er niet meer weg geweest. Een van de leukste dingen aan Nova vind ik de band die je creëert met de rest, we kunnen dingen bij elkaar kwijt maar ook voor een gezellige borrel zijn de meeste vaak van de partij.

Anika van Gestel

Anika van Gestel

Ik ben Anika van Gestel. Ik kom uit Lage Mierde en ik zit bij nova, omdat ik het leuk vind om te zingen en in een groep maakt het alleen maar leuker. Ik zit ook op korfbal en Ik ben geboren in het jaar 2008.

Distina Muanza

Distina Muanza

Hallo!
Ik ben Distina Muanza en ik ben geboren in 2007. Ik zing nu een tijdje in het Nova koor als Sorpaan. Wat ik zo leuk vind aan Nova is dat je met meerdere mensen zingt en dat dit altijd mooi klinkt en dat het heel gezellig is. Wat ik zelf leuk vind aan muziek en zingen is dat je hier je gevoelens kunt uiten en liedjes kunt zingen die je mooi vindt en dat je altijd kunt zingen. Als je verdrietig bent kun je zingen, als je blij bent kun je zingen enzovoort. Zelf kom ik uit een grote familie met heel veel muzikale mensen en woon ik thuis met 8 mensen, daardoor hoor ik altijd muziek thuis. Daardoor is het thuis altijd leuk en gezellig. Ik zing vaak met mijn ouders en mijn broers en zussen thuis. Ik kom uit Angola, maar ben geboren en opgegroeid in Nederland. In Angola heb je ook veel verschillende mooie muziekgenres. In mijn vrije tijd doe ik aan zingen. Denk hierbij aan zangles, optreden en natuurlijk bij Nova. Verder werk ik en vind ik het leuk om te chillen met mijn vrienden. Mijn ervaring met muziek en zingen is dat ik piano heb gespeeld en dat ik nu ukelele speel en dat ik audities gedaan heb. Van jongs af aan zing ik al, maar sinds groep 6 ben ik gestart met zangles. Dit, omdat mijn ouders dachten dat net zo goed voor altijd door kon blijven zingen als ik zingen echt zo leuk vind. Ik zit in 3 HAVO op het Pius x-college in Bladel. Nadat ik de HAVO afgerond heb wil ik het liefst stewardess worden.

Evi Lepelaars

Evi Lepelaars

Ik ben Evi Lepelaars en ik ben geboren in 2007. Ik woon in Hooge Mierde. Ik ga naar school naar het Pius X College in Bladel en zit in 3 Havo. Ik ben lid van Nova, omdat ik zingen helemaal fantastisch vind. Ik wil heel graag verder met zingen en meer zangtechniek leren. Ik zit al 4 jaar op zangles en zit ook op een musicalschool waar ik ook veel leer op het gebied van zingen. Ik vind meerstemmigheid in een liedje heel mooi. Daarom zit ik bij Nova!

Auk Hendrikx

Auk Hendrikx

Mezzo

Hey hey, ik ben Auk, geboren en getogen in 2001 in Hooge Mierde. Ik ben sinds 2019 een mezzo bij Nova, waarin ik ongeveer een jaar gestopt ben, maar daarna meteen weer lid wilde worden! Ik geniet er van om samen met deze super gezellige meiden te oefenen, te lachen en optredens neer te zetten waar we trots op kunnen zijn! In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie, werk ik in het café van mijn vriend en ga ik graag met mijn vriend lekker eten. Ik heb enorm veel zin in wat de toekomst nog voor Nova gaat brengen.