Fabiënne Jansen

Fabiënne Jansen

Alt | Voorzitter

Hoi! Ik ben Fabiënne, ik ben 23 jaar en ben geboren en getogen in Reusel. Ik zing nu 10 jaar bij NOVA en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin! Ik zing bij de alten en ben daarnaast ook voorzitter van deze fantastische groep meiden! Buiten mijn activiteiten bij NOVA ben ik vooral veel bezig met studeren en werken. Daarnaast hou ik erg van schrijven (bloggen), piano spelen en fotografie!

Summer Wouters

Summer Wouters

Mezzo | Secretaris & Interne Zaken

Hoihoi!
Mijn naam is Summer Wouters, 23 jaar uit Reusel. Mijn grote passie is zingen. Hiernaast speel ik gitaar en piano. Naast muziek vind ik het heerlijk om met familie of vrienden te zijn. Ook dans ik graag. Momenteel zing ik ongeveer 4 jaar bij Nova. Het is een super leuke en gezellige groep meiden en ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik hoop nog veel shows te kunnen geven met deze toppers!

Eline Tenbult

Eline Tenbult

Mezzo | Vice-voorzitter

Hee! Ik ben Eline, 22 jaar uit en ik kom uit Bladel. Sinds januari zing ik bij Nova en het bevalt heel goed. Ik hou van de gezelligheid en natuurlijk heel erg van zingen! Na de vakantie begin ik aan de vooropleiding Docent Muziek. De rest van de tijd ben ik vaak te vinden op Landal het Vennenbos, waar ik in de animatie werk. Hopelijk tot snel!

Bente Michiels

Bente Michiels

Alt | Communicatie & socials

Mijn naam is Bente Michiels, ik ben 17 jaar en kom uit Reusel. Ik zit nu sinds dit jaar januari bij NOVA en zing als alt. Ik vind het heel leuk om samen met deze groep meiden te zingen. Het klinkt als een mooi geheel met alle verschillende stemmen van iedereen. Ik vind naast zingen, voetballen en uitgaan met vriendinnen ook heel leuk. Ik heb net mijn havo diploma binnen en ga nog een jaartje nadenken over wat ik in de toekomst wil studeren.

Anne Visser

Anne Visser

Sopraan

Mijn naam is Anne Vissers. Ik ben 24 jaar en kom uit Hooge Mierde. Mijn hobbies zijn koken, fitnessen, zingen en uitgaan. Ik zing nu ongeveer anderhalf jaar bij NOVA als sopraan en daar geniet ik echt van! Vooral omdat het zo’n leuke groep meiden is en we de kans krijgen om leuke optredens te doen.

Daniëlle Lavrijsen

Daniëlle Lavrijsen

Alt

Mijn naam is Daniëlle Lavrijsen en ik ben 20 jaar. Ik zing al 3 jaar bij NOVA. Als we zingen, zing ik alt. Ik hou naast zingen ook van tekenen en creatief bezig zijn.

Imke Heijmans

Imke Heijmans

Mezzo

Hoi, ik ben Imke en ben 21 jaar. Ik zing nu bijna 2 jaar als mezzo bij NOVA en vind het supergezellig om samen met deze meiden te zingen en op te treden.

Lieke van Raak

Lieke van Raak

Mezzo

Hoi, ik ben Lieke. Ik ben 18 jaar en ik woon in Hooge Mierde. Zingen is een van mijn grootste hobby’s. Toen ik de revue had gezien wist ik het zeker: ik wil ook zingen bij NOVA! Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin!

Annemijn van Dongen

Annemijn van Dongen

Sopraan

Hey hey, mijn naam is Annemijn van Dongen, ik kom uit Lage Mierde en ben 24 jaar. Ik zing sinds begin 2019 bij NOVA en ik vind het erg leuk en erg gezellig met alle meiden. Vooral de verschillende soorten liedjes die we doen vind ik erg leuk. Ik doe ook de opleiding International Media and Entertainment management in Breda aan het Buas, waar ik me bezig houd met alles dat te maken heeft met online en offline media. Mijn hobbies zijn natuurlijk zingen, korfballen, lekker dansjes maken met vrienden en vriendinnen bij het uitgaan en mijn lieve huisdiertjes verwennen. Hopelijk tot snel bij een van onze optredens!

Britt de Graaf

Britt de Graaf

Alt
Michelle van Limpt

Michelle van Limpt

Sopraan

Hoi! Ik ben Michelle, 24 jaar oud en studeer momenteel Commerciële Economie aan Fontys Hogeschool te Eindhoven. Mijn hobby’s zijn gezellige dingen doen met vrienden en vriendinnen en natuurlijk zingen! Ik zing sinds januari 2019 bij NOVA en ik vind het erg gezellig om met de meiden een aantal leuke nummers te zingen!

Simone Meulenbroeks

Simone Meulenbroeks

Mezzo
Myrna Baas

Myrna Baas

Alt

Heey! Mijn naam is Myrna Baas en ik ben 18 jaar oud. Ik zing nu ongeveer 5 maanden bij NOVA en vind het super leuk! Mijn hobby’s zijn voetbal en natuurlijk zingen. Ik studeer de opleiding Recreatie aan de Rooi Pannen.